AFYONKARAHİSAR / KIZILÖREN - İsmet Attila Ortaokulu

İsmet Attila Ortaokulu

Kızılören/Afyonkarahisar
Vizyon
Yetiştirdiği öğrenciler yarının yurttaşları;dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren,bir sonraki nesil’e daha iyi bir dünya bırakabilen,kendisine ve başkalarına karşı dürüst olabilen,sağlıklı yaşayan,kendiyle ve çevresiyle barışık,yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan,inançlı çalışmasıyla hak ederek başarıya ulaşmış,yaşama ve insanlara sevgi-umut dulu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir. Bugünün öğrencileri:Öğrenmenin keyfini,başarının tadını bilen ve paylaşan,üretken çalışkanlığı ile bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan,sınavlarda başarı gösteren,bilimsel,yaratıcı ve disiplinli,araştıran,bilgi kaynaklarını arayan,bulan ve kullanan,zamanını iyi planlayan,diğer öğrencilerle ,öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir.
Misyon
Misyonumuz İsmet Attila Ortaokulu misyonu;güzel bir kasaba ortamında okulunu,ülkesini,içinde yaşadığı dünyayı seven,benimseyen,inançlı,kararlı,cesur,soran, Sorgulayan,çalışkan,disiplinli,başarılı,kendini sürekli geliştiren,öğrenme heyecanı ve merakı olan,katılımcı,yaratıcı,iyi ahlaklı,yapıcı,bilimsel,sorumluluk sahibi ve iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
İLÇE MERKEZİ
İL MERKEZİNE 90KM